Premiär!

Ja, det här har varit en riktig resa!

Sen upptaktsresan i mittenav oktober så har det mesta kretsat kring det som idag ska förverkligas på scenen. Varje år lovar vi att det ska bli en tidig start för att slippa all stress i slutet av december. Men döm av min förvåning när vi ändå står här med häcken full och en dag till premiär. I år valde vi att ta en paus just före jul för att för första gången på 20 år leva normalt julliv. En bra idé som vi nu får jobba igen för.

Genrepet slutade för några timmar sen. Med tanke på att det var kanske den första gången vi drog igenom hela showen i ett flöde så var det helt OK. Men vi nöjer oss inte med det. Tills ikväll ska det tightas, rättas till, bäras rätt, förtydligas och läggas till en hel del mer energi. Men det är inga problem, för nu är vi i fasen då alla drar åt samma håll, att göra en riktigt bra föreställning.

Nej, det blir nog inte en riktigt traditionell revy. Och det känns riktigt skönt. Då vi redan tidigt insåg att en del gamla revylegender valde att avstå detta år, såg vi möjligheterna istället för problemen. Det handlar inte om att ersätta en Sture med en ny Sture utan att se vad vi alla kan bidra med, och utveckla.

Resan har inte varit helt utan gnissel, men nu står vi här, och premiären närmar sig med stora steg.

Ni kan vara lugna. Det blir kul. När ni kommer till Elektron i januari kan jag garantera att det finns nio aktörer, fyra musiker, tre tekniker och en uppsjö av kringpersonal som gör allt för att just du ska få en trevlig kväll.

Välkommen till Gnestarevyn 2011.

//Mats

Lämna ett svar